Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post
Stefan Wielki
(Rossa)
Wiking
Hilton napisał:
NoOs napisał:
spojrzcie prawdzie w oczy panowie , kazdy z was az sie slini widzac norwezke ale nieznajomosc jezyka utrudnia wam zawieranie kontaktow oraz poczucie nizszosci bo wiadomo ze jestesmy tu tylko najemna sila robocza i nigdy nie bedziemy na rowni dlatego slodzicie kazdej polce jaka ona piekna by nie byc samotnym ( o ile da sie wyslodzic ) ale polka woli pakistanczyka bo ma opla kadeta na norweskich blachach i paszport z reniferem !
sojrzcie na urode juz nie norwezek ale rosjanek przy ktorych polki niestety nie moga konkurowac , oczywiscie sa i ladne polki ale w kraju , tu bedzie dla was kazda polka piekna gdyz jest ich malo i nie widzicie innych a po 2 z braku laku to i brzydka polka jest piekna sa gusta i biusciki ja tam wole podszkolic norweski niz patrzec na brzydka polke

Wow!! Moim marzeniem jest Pakistańczyk, szczególnie zebym mogla odziedziczyc, lub miec udzialy w jego warzywniaku

Czy ta Hilton to nie jest przypadkiem ''Mefistofeles''? Bo zdaje sie ze mieszka w Oslo. Moim zdaniem jest duza w gebie, a jak przychodzi co do czego to udaje ze jej nie ma?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Rossa napisał:
Hilton napisał:
NoOs napisał:
spojrzcie prawdzie w oczy panowie , kazdy z was az sie slini widzac norwezke ale nieznajomosc jezyka utrudnia wam zawieranie kontaktow oraz poczucie nizszosci bo wiadomo ze jestesmy tu tylko najemna sila robocza i nigdy nie bedziemy na rowni dlatego slodzicie kazdej polce jaka ona piekna by nie byc samotnym ( o ile da sie wyslodzic ) ale polka woli pakistanczyka bo ma opla kadeta na norweskich blachach i paszport z reniferem !
sojrzcie na urode juz nie norwezek ale rosjanek przy ktorych polki niestety nie moga konkurowac , oczywiscie sa i ladne polki ale w kraju , tu bedzie dla was kazda polka piekna gdyz jest ich malo i nie widzicie innych a po 2 z braku laku to i brzydka polka jest piekna sa gusta i biusciki ja tam wole podszkolic norweski niz patrzec na brzydka polke

Wow!! Moim marzeniem jest Pakistańczyk, szczególnie zebym mogla odziedziczyc, lub miec udzialy w jego warzywniaku

Czy ta Hilton to nie jest przypadkiem ''Mefistofeles''? Bo zdaje sie ze mieszka w Oslo. Moim zdaniem jest duza w gebie, a jak przychodzi co do czego to udaje ze jej nie ma?

? W Oslo mieszka wielu ludzi.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Aero)
Wiking
Teraz juz wiem ze nie trzeba za duzo sie wysilac, jak noreczki wypija za duzo napojow wysokowych to majteczki same im spadaja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Aero napisał:
Teraz juz wiem ze nie trzeba za duzo sie wysilac, jak noreczki wypija za duzo napojow wysokowych to majteczki same im spadaja

Hahahaha, dopiero po takim czasie sie odezwales? Długo szukałes
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
uuuu,no to moze inni panowie sie wypowiedza na temat przyjemnosci plynacej z uprawiania seksu z pijana kobieta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
truskawkowa napisał:
uuuu,no to moze inni panowie sie wypowiedza na temat przyjemnosci plynacej z uprawiania seksu z pijana kobieta
Tak przykładowo, podane ilości są orientacyjne
1 lub 2 drinki, może być świetnie. (Zwalniają się hamulce)
3 do 5 drinków, mogą być dwa ptaszki (jeden stojący w kroczu faceta, drugi na klacie, który właśnie wyleciał z ust kobiety)
Powyżej 5 drinków, to już nekrofilia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
Aero napisal "za duzo"
no nie wiem co to jest za duzo?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Hilton napisał:
Aero napisał:

Hahahaha, dopiero po takim czasie sie odezwales? Długo szukałes

Albo mial problem z dojsciem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Rossa napisał:
Tak patrze na fotke Hilton i po pierwsze nie widze tam zadnej geby tylko piekna twarz, a po drugie nie widze, aby byla jakas duzo, wyglada normalnie

truskawkowa napisał:
Na to nie mas reguly. Sa kobiety, ktore jak troszke wiecej cos wypija to zamieniaja sie w maszyne do sexu i to co wyprawiaja w lozku to sie nie snilo nawet najwiekszym playboyom, ale sa takie, ktore jak wypija to zamieniaja sie w klode
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Hardi napisał:
Rossa napisał:
Tak patrze na fotke Hilton i po pierwsze nie widze tam zadnej geby tylko piekna twarz, a po drugie nie widze, aby byla jakas duzo, wyglada normalnie

truskawkowa napisał:
Na to nie mas reguly. Sa kobiety, ktore jak troszke wiecej cos wypija to zamieniaja sie w maszyne do sexu i to co wyprawiaja w lozku to sie nie snilo nawet najwiekszym playboyom, ale sa takie, ktore jak wypija to zamieniaja sie w klode

Ty patrz... nie mam duzego doswiadczenia z facetami ale z tego co ja wiem i co opowiadaja kolezanki to jak facet przeholuje z alkoholem to tez ma problemy i mu nie staje a wtedy i sw Boze nie pomoze tylko sofa bo spac sie chce
tak apropo solidarnosci jajnikow by nie było ze to tylko wina kobitek badz prostaty ze znow nie wyszło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok